Zweedse ontspanningsmassage

Klassieke massagetechnieken

Deze massage vindt plaats op de huid. Tijdens deze massage gebruik ik pure amandelolie. Mocht je een notenallergie hebben, dan kunnen we kiezen voor een notenvrije olie. De massages kunnen lokaal op het lichaam geven worden; hoofd, gezicht, nek, hals, schouders, rug, armen, handen, voorkant romp, benen voor- en achterkant, kuiten en voeten. Maar ook een combinatie naar behoefte en een complete lichaamsmassage is mogelijk.

Bij een klassieke full-body massage moet je uitgaan van tenminste 90 minuten. Huid en spieren ontspannen zich door middel van zachte tot stevige spier knedingen, effleurages (lange strijkingen) en fricties. Dit stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de spierfunctie en de stofwisseling van de spieren. Dat betekent dat deze massage je ook uitstekend kan ondersteunen als je momenteel een moeilijke tijd ondergaat of tijdens een psychotherapie traject. Dit laatste uiteraard in overleg met de behandelend arts of therapeut.

Ontspanningsmassage vergroot het innerlijke gevoel van veiligheid, het gevoel van ‘gewenst te zijn’, en vergroot daarmee het gevoel van zelfvertrouwen. Een ontspanningsmassage is vooral gericht op herstel en balans, en natuurlijk ontspanning.

De massage kan milder of juist wat steviger uitgevoerd worden. En alles daar tussenin.

Pure Ontspanningsmassage Zweedse ontspanningsmassage
Scroll naar boven