Wie ben ik?

"Weg met stress, geniet en ervaar de rust!"
Pierre Spies
Pierre Spies
ontspanningsmasseur

Ook als professioneel en gediplomeerd ontspanningsmasseur wil ik in beweging blijven. Mijzelf blijven uitdagen en verbeteren. Na het volgen van nieuwe cursussen of opleidingen, zal ik dit vermelden op deze website, Facebook en Instagram.

Mijn naam is Pierre Spies. Na jarenlange zelfontwikkeling heb ik in 2014 het roer omgegooid en afscheid genomen van mijn werk als salesmanager. De studies die ik volgde waren een Post-hbo opleiding als Ritueel begeleider en de opleiding voor ontspanningsmasseur.

In de loop van de jaren heb ik mij verder verdiept in Deep Tissue, Bamboe massage, triggerpoint en energetische behandelingen. Indien je er ontvankelijk voor bent is er een grote kans dat er helende universele energie gaat stromen. Dit kan je merken door de warmte van mijn handen en zal je helpen bij jouw herstel.

Sta je hier niet voor open, zal dit ook niet gebeuren, je ervaart dat dan niet.
Masseren doe ik met mijn hart en ziel, een mooi vak waarin ik respectvol met iedereen mag omgaan en mag helpen de kwaliteit van iemands leven te verbeteren.

Scroll naar boven