Je zult merken dat je hier niet alleen meer ontspannen van wordt, maar dat je ook meer lichamelijke energie krijgt, beter in het leven gaat staan. Maar ook zonder fysieke klachten kan een ontspanningsmassage zorgen voor een soepeler lichaam. Vaak blijkt dat er toch wel spieren zijn die wat harder aanvoelen, zonder dat dit in eerste instantie opgemerkt wordt. Dit kan al komen door een voorkeurs- arm of been (rechts of linkshandig) of een bepaalde zit- en lighouding. Bij een ontspanningsmassage wordt de ademhaling dieper, spieren en pezen soepeler, het lichaam beter doorbloed en is er verbetering van de stofwisseling. Ook wordt de afvoer van lymfevocht gestimuleerd, waardoor afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten. Tevens verlaagt het de hartslag en de bloeddruk. Bij een ontspanningsmassage wordt er ook aan de bewustwording van het lichaam gewerkt. Een ontspanningsmassage kan zowel lichamelijk als geestelijk een positief effect hebben op onze gezondheid. De massagevorm die ik hanteer, is een zachtere vorm dan bijvoorbeeld een sportmassage, maar zeker niet minder effectief. Velen denken een stevige massage nodig te hebben. Dat is een wijdverbreid misverstand. Zachte massage kan, als je ervoor openstaat, namelijk nog effectiever zijn. Uiteraard kunnen de massages op verzoek zacht of wat steviger gegeven worden. Zie de bamboemassage en Deep Tissue, beiden kunnen een sportievere massage zijn.

Voor de massage zal er een kort gesprek plaatsvinden waarin eventuele klachten kenbaar gemaakt kunnen worden, zodat ik weet of ik bepaalde gedeeltes van het lichaam extra aandacht moet geven. De massages worden gegeven op een extra lange massagetafel van ruim twee meter. In de bank zit een borstuitsparing die naar behoefte kunnen worden verwijderd, deze zorgen voor extra comfort. Waardoor een dieper bereik zal worden gecreëerd voor de rug en schouderspieren. Een regelmatige massage geeft je meer vitaliteit, een betere gezondheid en weerstand.

De praktijk bevindt zich in de nabijheid van het fraaie historische Leidschendam.
Een geweldige plek voor een unieke ontspanningservaring. Pure Ontspanningsmassage werkt op afspraak waardoor er ruimte is voor aandacht, die jij verdient.

Pure Ontspanningsmassage Bamboemassage
Pure Ontspanningsmassage Zweedse ontspanningsmassage
Pure Ontspanningsmassage Deep tissue massage
Simo
Via Treatwell
Lees verder
Pierre is a very friendly person with high standards and professionalism. You feel immediatelv that vou are in sate hands. He is verv sensitive to vour health issues and thinks with vou how to find a solution. I trust him.
Hazel
Via Treatwell
Lees verder
Heerlijk verwennerij van Pierre. Ik ben als fysiotherapeut heel erg kritisch als het gaat om massage, maar Pierre weet heel goed wat hij doet en kan goed voelen wat nodig is. Dank je wel Pierre!
Mechtheld
Lees verder
Nog een beetje druk in m'n hoofd, werd ik naarmate ik langer op de prachtige, stijlvol verbouwde, zolder van het eeuwenoude pandje in de Herenstraat verbleef, steeds rustiger. Onder het genot van een glas water vertelde Pierre wie hij was en hoe hij te werk ging. Hij nodigde mij uit, mijn wensen ten aanzien van de op handen zijnde massage, kenbaar te maken. En toen de massage zelf. Al snel voelde ik alle spanning uit mijn hoofd verdwijnen. Pierre stortte zich vol op mijn lichamelijke spanning. Hij deed dit zeer professioneel. Gebruikte niet alleen zijn handen maar ook een hete steen en een bamboestok. Omdat ik behoorlijk veel spanning in mijn schouders heb behandelde Pierre vooral dat deel van mijn rug. Alhoewel de massagebehandeling met name in stilte plaatsvond, checkte Pierre regelmatig bij mij of de druk die hij gebruikte goed was. Toen de tijd op was, trok Pierre zich terug zodat ik even rustig kon bijkomen, een glas water kon drinken en mij weer kon aankleden. Licht gaperig van de totale ontspanning en uiterst tevreden ging ik naar huis. In tegenstelling tot het vermoeden, heb ik totaal geen spierpijn gehad. Petje af, Pierre. Je bent een prof! Mijn volgende afspraak heb ik al geboekt!"
Rene
Via Treatwell
Lees verder
Pierre vind connectie belangrijk om het maximale uit zijn handen te kunnen halen.. vanaf het begin zorgt hij ervoor dat je je op je gemak voelt in een rustgevende ruimte. De wens van de klant staat volledig centraal en zijn ervaring en kennis voel ie terug in de behandeling. De bamboo massage zorgt ervoor dat hij nog doeltreffender kan zijn in het verhelpen van de klachten. Hij neemt je mee, brengt je tot rust voor de ultieme ontspanning.
Ellen
Via Treatwell
Lees verder
Pierre heeft met zijn massage de Knopen mijn heilig been en schouders goed los gekregen waardoor de pijn in mijn rug een heel stuk minder is,er zijn wat meer behandelingen nodig. Pierre is zeer vakkundige masseur die ook oog heeft voor je geestelijke welzijn.
Patrick
Lees verder
"Goede stevige massage met de accenten persoonlijk afgestemd op mijn wensen. Verder is Pierre een sympathieke kerel, mooie sfeervolle ruimte en een professionele massagetafel. Een aanrader!"
Pearl
Via Treatwell
Lees verder
Deze ervaring is niet te omschrijven met woorden.. Sprakeloos, hemels, respectvol, eerlijk. Ik zou zeggen gewoon een massage boeken en dan pas snap je wat ik bedoel..
Esmee
Via Treatwell
Lees verder
Superfijne massage gehad vandaag bij Pierre. Bij binnenkomst voelde ik mij gelijk op mijn gemak en er hing een fijne sfeer. Pierre luisterde goed naar de klachten die ik ervaar en maakte een rustige en vakkundige indruk. De massage zelf was erg prettig en na de massage hebben wij nog even fijn nagesproken. Ik kom zeker terug 🙂
Cybele
Via Treatwell
Lees verder
Ik ben door Pierre zeer vriendelijk ontvangen. De tijd vooraf de behandeling heeft hij in rust en uitgebreid gedaan zodat ik me gelijk op mijn gemak voelde. De massage heb ik als zeer prettig ervaren. Ik kon me geheel ontspannen. Ook de informatie die Pierre gaf tijdens de massage was voldoende en gedetailleerd. Pierre was heel professioneel en heeft kennis van zijn vak. Zeker de moeite waard om weer terug te komen! Dank je wel Pierre!
Helma
Lees verder
"Heerlijke ontspannende massage. Pierre neemt vantevoren rustig de tijd om kennis te maken en zijn werkwijze uit te leggen. Tussendoor vraagt hij of de massage naar wens is, zodat hij eventueel de sterkte kan aanpassen. Tijdens het uit- en aankleden trekt hij zich discreet terug. Prettige behandeling en werkwijze."
Ron
Via Treatwell
Lees verder
na het lopen van de Marathon Rotterdam een herstelmassage gekregen. voelt altijd goed en prima advies over de herstelperiode. Pierre is een amaibel man en weet welke je behandeling nodig hebt. Altijd een kadootje voor mij zelf
Sarah
Via Treatwell
Lees verder
Very Skilled massage therapist, really made sure to target the areas that we bothering me and make sure it was a rejuvenating experience. Will definitely be back again.
Alessio
Via Treatwell
Lees verder
Op voorhand was ik enigszins sceptisch over wat een behandeling mij op zou kunnen leveren door ervaringen In het verleden elders. Pierre heeft bewezen dat het ook anders kan mede door zijn eerlijke en persoonlijke benadering, waardoor je erg op je gemak wordt gesteld. Daarnaast Is hij vakkundig (weet de aandachtspunten blindelings te vinden) en geeft hij ook tips en adviezen mee voor naast de behandeling. De tijd vliegt voorbij op de massagetafel, wat in mijn ogen alleen maar een goed teken is.
Daniëlle
Lees verder
"Ik kom nu al bijna een jaar bij Pierre, en het voelt erg vertrouwd. Je zou het kunnen noemen als een warm bad waar je in stapt. Iets waar ik zeker voor open sta is nieuwe massages. Ondanks ik vaak voor hetzelfde ga. Dit keer een aroma massage. Pierre vertelde mij het een en ander over de producten. Waarbij ik in eerste instantie dacht....oké oké. Ben benieuwd. Ik ben meer een persoon van eerst zien dan geloven. Zodoende met de aroma massage. Hij had mij oa verteld dat je bij deze massage een langere doorwerking hebt. Ivm de aroma oliën (als ik dat zo mag noemen). En nu ben ik er van overtuigd dat dit “wonderolie” echt nog 3 dagen zn werk doet. En wat doet het dan...dat ontspannende gevoel, relaxed, dat gevoel als je net de deur uit gaat. Het blijft doorwerken. Als ik nu zou mogen kiezen voor een massage, zou ik zéker voor een aroma massage gaan!"
Sanne
Via Treatwell
Lees verder
Heel vriendelijk en professioneel. Een fijn gesprekje vooraf wat je veel meer op je gemak stelt. voelt goed aan waar de focus opgelegd mag worden bij de massage.
Sandra
Via Treatwell
Lees verder
De sfeer is heel prettig en Pierre wist intuitief goed aan te voelen waar de blokkades zaten. Ook was het heel prettig om aan te kunnen geven of iets te hard of te zacht was tijdens de massage.
Jeanette
Via Treatwell
Lees verder
Hele fijne massage gehad, ik ben vaste klant bij Pierre en kan hem van harte aanbevelen. hij zorgt dat je je welkom voelt en stemt in overleg de massage af naar waar op dat moment behoefte aan is.
Nathalie
Lees verder
"De bamboemassage was nieuw voor mij en voelde hemels. Nog nooit zo snel voelde ik me ontspannen en was het uur voorbij alsof ik diep geslapen had. De enige opmerking die ik zou hebben, is, om deze massage aan het einde van de dag te maken zodat je nog na kan genieten op de bank (of in bed). Ik had verwacht dat het 'hardhandiger' zou aanvoelen, maar dit was totaal niet het geval. Wel stevig, dus als je daarvan houdt is dat prettig. De warme olie en daarna de warme bamboe op je rug voelt heerlijk aan en je bent de komende dagen verzekerd van een relaxed en rustig gevoel in je lichaam."
Tara
Via Treatwell
Lees verder
Pierre was very considerate and made me feel comfortable and relaxed. The massage was great, recommended experience.
Previous
Next

Contra-indicaties

Koorts, griep, infectieziektes, slechte algemene gezondheid, ernstige vaataandoeningen, besmettelijke huidziekten, steenpuisten, extreme vermoeidheid of uitputting, drugs of overmatig alcoholgebruik, zwangerschap, kanker, hartaandoeningen, bij gebruik van antidepressivum, diabetes, reuma of tijdens het volgen van een antibioticakuur, evenals het gebruik van ontstekingsremmers.

Gedeeltelijke contra-indicaties

Hierbij wordt de plek van de aandoening niet gemasseerd.
Spataderen, ontstekingen, open wonden, trombose, kneuzingen, blauwe plekken etc.

Indien je mij niet van op de hoogte brengt van contra-indicaties, is een massage geheel op eigen risico. Raadpleeg bij twijfel altijd arts/specialist.

Hygiëne

Wij gaan er vanuit dat hygiëne voor beide partijen hoog in het vaandel staat. Dat geldt ook voor het wederzijds respect.

De Massage

Bij ons kun je je discreet omkleden en mag je het ondergoed aanhouden. De kans dat er olie op jouw ondergoed komt is groot, olie kan vlekken veroorzaken. Ik maak gebruik van een massagedoek die ik verplaats op de plek waar er gemasseerd wordt.
Indien je liever met kleding aan wordt gemasseerd zijn daar mogelijkheden voor zie Pulsing – Polariteitmassage, maar ook de Bamboemassage is hier geschikt voor.

De massages duren tenminste de tijd die u heeft geboekt. Vooraf is er altijd een intake gesprek. Kom je voor de eerste keer, dan vind ik het prettig als je 20 minuten vooraf aanwezig bent. Bij een vervolg afspraak is 10 minuten meestal voldoende.
Na afloop van de ontspanningsmassage is er, indien bij boeking aangegeven, ruimte om wat langer onder een warme deken te blijven liggen, extra rusttijd. Je ontvangt dan naar keuze thee of water. Deze rusttijd van circa 15 minuten bevorderd de werking van de massage.
Na afloop adviseer ik je om de komende uren, bij voorkeur een etmaal, veel water of thee te drinken zodat de afvalstoffen jouw lichaam kunnen verlaten.

Impressie

Scroll naar boven