Pulsing - polariteitmassage

Pulsen is een massagevorm die op de kleding gegeven kan worden en is hierdoor ook geschikt voor mensen die niet op de huid aangeraakt willen worden maar wel ontspanning willen ervaren.

Puls of dynamische massage is gebaseerd op het golven. Wij bestaan voor 70% uit water. Als je een steen in het water gooit, dan zie je vanuit het middelpunt golfjes ontstaan die steeds verder uitdeinen. Zo werkt dat ook in ons lichaam. Als er op een plek een puls gegeven wordt, dan gaat deze als een golfbeweging door het hele lijf. Hierdoor werkt pulsen van boven tot beneden, van links naar rechts en diagonaal tot in de dieperliggende spieren, de gewrichten en organen.

De techniek bestaat uit rollende, schuddende, verende, wiegende bewegingen die op een subtiele en ritmische wijze in gang wordt gezet en in stand worden gehouden. De bewegingen worden vloeiend aaneengeschakeld en gaan van subtiel zacht tot stevig ritmisch. Hierdoor kan een diepe ontspanning van lichaam en geest bereikt worden en het nodigt het lichaam uit om een nieuw evenwicht aan te nemen. Vaak begin ik mijn massages met deze vorm om je wat te ontspannen.

Pulsen is niet alleen fysiek, maar beïnvloedt ook de psyché en de emoties. Het kan daardoor gebeuren dat er emoties vrijkomen. Ik nodig je uit deze emoties vrij te laten stromen. Uiteraard ga ik hier zorgvuldig mee om. Je kunt je door het pulsen veel bewust worden van wat er bij jou leeft. Elke puls massage is een ontdekkingstocht in jezelf. Deze massagevorm werkt het beste als je er met een open blik naar kunt kijken en durft te ontvangen. Deze massage combineer ik graag met polariteitmassage.

Een polariteitsmassage gaat ervan uit dat je lichaam plus- en minpunten heeft. Door deze punten energetisch te verbinden ontstaat er balans waar disbalans aanwezig is. De energie gaat weer stromen door je lichaam waardoor jij je weer in balans gaat voelen.

Pure Ontspanningsmassage Pulsing - Polariteitmassage
Scroll naar boven