Warme bamboemassage

Een warme bamboemassage is een vorm die zacht tot zeer stevig gegeven kan worden. Hierdoor is het ook een goed alternatief voor sportmassage in combinatie met Pure Ontspanning. Door middel van de warme gepolijste bamboe massagestokken worden de zenuwuiteinden in de huid en de spieren geprikkeld. De bloedsomloop komt op gang, wat zorgt voor meer zuurstof en voeding voor de lichaamscellen. Deze massagevorm zal helpen om toxines (giftige stoffen) af te voeren en een slechte bloedsomloop te verbeteren, maar ook om krampen en triggerpoints te verlichten. Bamboemassage werkt vooral stimulerend voor als je energie en kracht nodig hebt en versoepeld de spier aanhechtingen. De spieren worden versoepeld en gemodelleerd. De spanningszones worden “versnipperd”. De spiertonus verlaagd en de versteviging wordt gestimuleerd. De massage kan therapeutische worden ingezet bij regelmatige herhaling. Volledige ontspanning en een vermindering van stress en vermoeidheid in het lichaam is het resultaat.

De massage wordt gegeven als een full body massage en is mogelijk vanaf 30 minuten en full body vanaf 60 minuten. Bij voorkeur zonder ondergoed. Als je liever je ondergoed wilt aanhouden, hebben wij hier disposables voor (M/V). De kans dat er olie op jouw ondergoed komt is groot, olie kan vlekken veroorzaken. Om kou te voorkomen en het comfort van de ontvanger te waarborgen, wordt de kamer permanent op een aangename temperatuur gehouden. De lichaamsdelen die niet behandeld worden zijn afgedekt met een massagedoek.

Een cliënt omschreef het weldadige gevoel na afloop als: ‘Het lijkt of ik heb gesport, maar dan zonder zelf te bewegen.’