Pulsing - polariteitmassage

Pulsing is een massagevorm die op de kleding gegeven kan worden en is hierdoor ook geschikt voor mensen die niet op de huid aangeraakt willen worden maar wel ontspanning willen ervaren.

Pulsing of dynamische massage is gebaseerd op het golven. Wij bestaan voor 70% uit water. Als je een steen in het water gooit, dan zie je vanuit het middelpunt golfjes ontstaan die steeds verder uitdeinen. Zo werkt dat ook in ons lichaam. Als er op een plek een puls gegeven wordt, dan gaat deze als een golfbeweging door het hele lijf. Hierdoor werkt pulsing van boven tot beneden, van links naar rechts en diagonaal tot in de dieperliggende spieren, de gewrichten en organen.

De techniek bestaat uit rollende, schuddende, verende, wiegende bewegingen die op een subtiele en ritmische wijze in gang wordt gezet en in stand worden gehouden. De bewegingen worden vloeiend aaneengeschakeld en gaan van subtiel zacht tot stevig ritmisch. Hierdoor kan een diepe ontspanning van lichaam en geest bereikt worden en het nodigt het lichaam uit om een nieuw evenwicht aan te nemen.

Pulsen is niet alleen fysiek, maar beïnvloedt ook de psyche en de emoties. Het kan daardoor gebeuren dat er emoties vrijkomen. Ik nodig je uit deze emoties vrij te laten stromen. Uiteraard ga ik hier zorgvuldig mee om. Je kunt je door het pulsen veel bewust worden van wat er bij jou leeft. Elke pulsingmassage is een ontdekkingstocht in jezelf. Deze massagevorm werkt het beste als je er met een open blik naar kunt kijken en durft te ontvangen. Deze massage combineer ik graag met polariteitmassage.

Pure Ontspanningsmassage Pulsing - Polariteitmassage