Massagedeal

Regelmatig een massage ontvangen is niet alleen prettig maar ook nog eens goed voor lichaam en geest. Helaas is dat in onze westerse cultuur niet zo vanzelfsprekend en schiet dat er vaak bij in, om welke reden dan ook. Voor velen is het net als gaan sporten, zonder afspraak wordt het al snel uitgesteld en hebben we verschillende excuses.

Pure Ontspanningsmassage heeft 2 doorlopende deals voor jou, welke past het beste?

Deal 1

5 + 1 gratis massage van 60 minuten.

Hiermee bespaar je € 65,- en heb je voor € 325,- maar liefst 6 massages van 1 uur die jij kan plannen wanneer het jou het beste uitkomt. Wil je een langere massage of een massage die iets duurder is, dan betaal je het verschil bij. De 5 + 1 gratis dient in zijn geheel vooruit betaald te worden en kan je ook delen met iemand anders, mits bij aanschaf aangegeven.

Deal 2

Maar liefst 10 massages van 60 minuten per jaar met gratis het Vitaly Med Flexi shiatsu massage kussen t.w.v. € 229,- GRATIS!

De 10 massages hebben een waarde van € 650,- totaal en kun je om de 4 tot 6 weken boeken.

Het Vitaly Med Flexi shiatsu massage kussen t.w.v. € 229,- krijg je in bruikleen erbij om de spieren soepeler te houden en na een jaar mag je deze ook houden (je hebt deze een jaar lang in bruikleen).

Per saldo kost 10 uur massage slechts € 421,-!

Maandelijks stuur ik je een betaalverzoek, 1ste keer van € 100,- en daarna 11 x € 50,-
Dit voorstel is persoonlijk, het massagekussen wordt jouw eigendom nadat het 12e termijn is voldaan.

Wil je niet in 12 termijnen betalen maar wel gebruik maken van deze actie, dan ontvang je 100 ml Permsal magnesium olie gratis.

Het Vitaly Med Flexi shiatsu massagekussen heeft twee massagesnelheden met twee rotatierichtingen (naar beneden of naar boven) en een infrarood functie (separaat in en uit te schakelen). Het massagekussen is eenvoudig te bedienen en gebaseerd op Shiatsu massagetechnieken en plaatselijk inzetbaar in de nek, schouders, rug, armen, handen, bovenbenen, kuiten en voeten. Het apparaat is bedoelt als onderhoud tussen de Pure Ontspanningsmassages door.

Hij is licht in gewicht en daardoor gemakkelijk mee te nemen, heeft vier massagekoppen, drie meter snoer met aparte auto adapter, is TÜV goedgekeurd en weegt 1.9 kg. Is gemaakt van hoogwaardig kunstleer. Beschikbare kleuren: zwart, wit, beige en je kunt ’em direct meenemen in de praktijk. Je hebt maar liefst 5 jaar garantie (datum overeenkomst met Pure Ontspanningsmassage is van toepassing).

Pure Ontspanningsmassage Vitaly Med Flexi shiatsu massagekussen zwart
Pure Ontspanningsmassage Vitaly Med Flexi shiatsu massagekussen zwart

Instructievideo

Meer online informatie kun je vinden op:

//invitalisbenelux.com/nl/shiatsu-massage/

Wil je van 1 van beiden voorstellen gebruik maken of heb je een andere vraag of opmerking, neem dan even contact op!