dōTERRA’s AromaTouch™ behandeling

Een dōTERRA’s AromaTouch™ behandeling helpt je te ontspannen en het is een heerlijke beleving. Bij iedereen heeft het een ander effect en geen enkele ervaring is hetzelfde, maar wat wel hetzelfde is dat iedereen graag terugkomt!

De essentiële olie wordt aangebracht langs je meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten (je ingewanden) van je rug en voeten of handen als je dat liever hebt. Op deze manier van aanbrengen helpt het zenuwstelsel van je lichaam in evenwicht te brengen. Je zenuwstelsel ontlaadt en komt tot rust, de zachte aanraking ontspant en de essentiële oliën doen het helende werk.

Essentiële oliën hebben krachtige en reinigende eigenschappen en zijn van nature anti-bacterieel. De essentiële oliën zijn 100% natuurlijk en worden direct door de huid opgenomen en zorgen voor een reactie in dat gebied van het lichaam.

De massagebehandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Houdt er rekening mee dat er wat olie aan de onderzijde van je haar komt. Doordat het pure oliën zijn trekt het ook snel in je haar en voelt het heel anders aan dan een minerale olie.

De AromaTouch behandeling doorloopt de volgende fases: stressvermindering, versterken van het immuunsysteem, ontstekingen in het lichaam verminderen en het verbeteren van de communicatie tussen weefsel en organen via het zenuwstelsel. Je bereikt op die manier homeostase, dit is de staat van het lichaam waarin het zelfgenezend vermogen wordt aangesproken en natuurlijke heling plaatsvindt. Er worden acht verschillende essentiële oliën gebruikt. Elke olie heeft een specifieke werking. De ene olie werkt rustgevend, de andere heeft een positieve invloed op het immuunsysteem, weer een andere is ontstekingsremmend en brengt evenwicht in de lichamelijke functies zoals temperatuur, ademhaling en bloeddruk.

 • Stress vermindering > Balance en Lavendel
 • Versterken van uw immuumsysteem > Melaleuca en On Guard
 • Ontstekingsremmend en spierontspannend > AromaTouch en Deep Blue
 • Homeostase > Wilde Sinaasappel en Pepermunt

Deze techniek is in principe geschikt voor iedereen door de zachte manier van behandelen maar ook zeer geschikt voor mensen met reuma, chronische pijnen, burn-out en stress. AromaTouch heeft ook een positief effect op het slapen en is zeer ontspannend. Een cadeautje voor jezelf….

Een AromaTouch™ behandeling…

 • ondersteunt je lichaamseigen stress management.
 • geeft je immuunsysteem de perfecte boost.
 • ondersteunt het zelfhelend vermogen van je lichaam.
 • brengt je lichaam in een natuurlijke homeostase, een staat van optimale balans.
 • ondersteunt het welzijn en een gezond functionerend autonoom zenuwstelsel.
 • werkt met het energetische systeem van je lichaam.
 • combineert Oosterse en Westerse geneeswijzen.

Lees ook Essentiële oliën.

Wil je zelf aan de slag met deze oliën, maak een account aan via deze link.

Scroll naar boven