Aroma massage

Een aroma massage is een combinatie van AromaTouch ™ technieken, Zweedse ontspanningsmassage en Deep Tissueindien dat nodig is. Afhankelijk van de behoefte en of klachten worden er naast de basisolie één of meerdere 100% natuurzuivere etherische oliën van dōTERRA op de huid aangebracht.

Deze oliën hebben een heilzame werking op lichaam en geest, voorzien de huid van voedingsstoffen, ontspannen de spieren en brengen de geest tot rust, Pure Ontspanning dus.
Een aroma massage heeft een diepere werking dan een gewone massage omdat ze ook op de psyché doorwerkt. De aroma’s spelen een centrale rol. Je ziet, hoort, ruikt, voelt en denkt weer helderder.

Deze massage is heel specifiek en persoonlijk, uitwerking is ook bij iedereen anders en wordt zacht tot heel stevig gegeven. En is mogelijk op ieder lichaamsdeel van kruin tot en met voeten.

Deze massage is mogelijk vanaf 45 minuten.

Aroma massage is uitermate geschikt voor mensen die last hebben van lusteloosheid, moeheid, depressiviteit, hoofdpijn of migraine, rugpijn, nek- en schouderpijn, algemene spierpijn en stressklachten. Maar ook wanneer je gewoon eens fijn wilt ontspannen is aroma massage zeker een aanrader.

Note: Als je deze massage boekt, geef ter voorbereiding bij de boeking aan wat je behoefte en/of klachten zijn. Lees ook Essentiële oliën.

Scroll naar boven